Vulkanmedia.se

Häromdagen träffade jag en mycket spännande person som sa Jag har gett ut min bok på Vulkan. Jag gick naturligtvis direkt till deras hemsida https://www.vulkanmedia.se/ för att få reda på mer information då jag tyckte att det hela var så intressant. Här fick jag lära mig att det tydligen är väldigt vanligt med egenutgivning av böcker runt om i världen. Här i Sverige ges det uppenbarligen ut böcker på en mängd olika språk, även sådana språk som inte talas av särskilt många just i Sverige.

Varför Vulkan?
Att anlita Vulkan är bra av många olika anledningar. Dels ger de sig den totala friheten att välja hur din bok ska se ut i färdigt tryck, dels finns det ingen som refuserar ett särskilt kapitel eller ber dig att göra om någon av karaktärerna för att boken ska bli mer kommersiellt gångbar. Du har helt enkelt helt fria tyglar med Vulkan.

Få koll på Vulkans utgivningar
Via exempelvis https://www.pinterest.com/source/vulkanmedia.se/ är det lätt att hitta roliga och intressanta titlar som är relaterade med Vulkan. Det är fantastiskt spännande att kolla igenom dessa titlar då de sträcker sig från alla möjliga och omöjliga ämnen och fokus på ett helt annat sätt än böcker från storförlagen. Vulkans utgivningar är helt enkelt lite mer fantasieggande och spännande då man inte riktigt vet vad som gömmer sig inuti pärmarna.

Allmänt om egenutgivning
När man hamnar på sidor som https://davidgaughran.wordpress.com/basics/ kan man lätt känna sig sugen på att börja skriva böcker bara för att få det stora nöjet att bli en del av egenutgivningens bransch. Det känns spännande, det känns välkomnande, det känns accepterande och jämlikt. Tankarna på kommersiell framgång har lämnat plats för konstnärlighet genom Vulkan. Det finns så mycket rolig och intressant fakta om egenutgivning när man börjar söka runt, och flera sidor gör även personer som inte är särskilt intresserade av att skriva sugna på att skriva en bok.