Ett företag som erbjuder det mesta

Ericsons Bygg erbjuder mycket mer än vad namnet vittnar om. Det är inte endast byggnation som man kan förvänta sig av Ericsons Bygg AB. Som de skriver själva på http://www.ericsonsbygg.se/ så finns de tillgängliga för dig som kund när det gäller byggnation, maskinuthyrning, bostäder och lokaler.

Lediga lokaler
Hos Ericsons Bygg AB kan man finna många lediga kontorslokaler både i Alingsås och i Vårgårda. Man går bara in via http://www.ericsonsbygg.se/ och tittar under ”Lediga lokaler”. Man kan även kontakta dem om man vill kolla upp om det finns andra lokaler som inte ligger ute på hemsidan. Ibland kan det ju till exempel vara så att en lokal är på väg att tömmas och lämnas men att den inte är tillgänglig förrän det tidigare kontraktet gått ut. Man kan kontakta dem och se efter om det finns sådana möjligheter om man inte finner det man söker på hemsidan.

Lediga lägenheter
Att söka bland de lediga lägenheterna som finns hos Ericsons Bygg AB går till på samma sätt som med lokalerna. Man kan alltid kontakta dem för att se efter om det snart kommer att stå en lägenhet tom i ett specifikt hus som man kanske gärna vill bo i till exempel.